حضور در نمایشگاه ماشین الات چوب و المینیوم ترکیه جهت ایده پردازی و بررسی فرصت های صادرات
با توجه به این که کار ما، در زمینه تولید تجهیزات چوبی کتابخانه، رونق زیادی داشت دوست داشتیم از نزدیک با جدیدترین فناوری نجاری آشنا شویم تا بتوانیم از این دستگاه ها در کارخانه خودمان هم بهره ببریم. بنابراین به نمایشگاه چوب و آلومینیوم ترکیه رفتیم.
صنایع چوب و ماشین آلات نجاری
ساخت و طراحی انواع مبلمان، در کشور ترکیه رونق زیادی دارد و سالانه تعداد زیادی از این مبلمان از برند های مختلف ترکیه به کشور ایران وارد می شود. به دلیل اهمیت این صنعت، صنعت تولید ماشین آلات نجاری هم رونق گرفته و تقریبا تمام دستگاه های نجاری، مانند: اره نواری، اره میزی، اره گرد بر و اره دیسکی، اره چکشی و همه انواع ابزار های نجاری، در ترکیه تولید می شود.
از دهه 1990، صنعتی شدن تولید مبلمان و استفاده از میز های CNC، گسترش زیادی پیدا کرد. مدرن سازی تجهیزات نجاری، به طور متقابل روی صنعت مبلمان این کشور اثر گذاشت و تولیدات را چندین برابر کرد. به همین دلیل در ترکیه، استفاده از تجهیزات مدرن نجاری، حتی در کارگاه های کوچک، به امری عادی تبدیل شده است. به گونه ای که کسب و کار های خانوادگی تولید مبلمان و لوازم چوبی، که بخش بزرگی از صنعت چوب ترکیه را در اختیار دارند، هم از این تجهیزات استفاده می کنند.
ماشین آلات نجاری و چوب ترکیه به 60 کشور جهان صادر می شود. در گذشته، تولید تجهیزات و ماشین آلات نجاری در کشور ترکیه، معطوف به کسب و کارهای خانوادگی بود اما رفته رفته جوانان با استعداد و تحصیل کرده وارد صنعت شدند و همین موضوع باعث شد که ترکیه در سال 2018، حدود 120 میلیون دلار، ماشین آلات نجاری، به کشورهای خارجی صادر کند.
صنعت آلومینیوم و صادرات ایران به ترکیه
هر چقدر که ترکیه در زمینه تولید لوازم چوبی و ماشین آلات نجاری، قوی است در زمینه تولید آلومینیوم ضعف زیادی دارد. ترکیه یکی از کشور های پر مصرف آلومینیوم در خاورمیانه است که سالانه 6 میلیون شمش آلومینیوم وارد می کند. تولید داخلی کارخانه های ترکیه، چیزی حدود 300 هزار شمش آلومینیوم به صورت سالانه است که به هیچ عنوان جوابگوی نیاز آلومینیوم این کشور نیست.
البته با وجود این که ترکیه، کارخانه های تولید آلومینیوم دارد اما این صنعت، برای این کشور صرفه اقتصادی ندارد. زیرا انرژی در ترکیه گران است و کارخانه های تولید آلومینیوم انرژی زیادی مصرف می کنند، به همین علت، صنایع ترکیه، به واردات آلومینیوم متکی هستند. نکته جالب توجه این جاست که بیشترین صادرات ایران به ترکیه را، همین کالا؛ یعنی شمش آلومینیوم تشکیل می دهد. در سال 2018، صادرات آلومینیوم به ترکیه، حدود 111میلیون دلار برای ایران ارز آوری داشته است اگرچه این میزان صادرات با گنجایش تولید این محصول در کشور فاصله زیادی دارد.
برگزاری نمایشگاه های بین المللی، به تولید کنندگان این امکان را می دهد که با بزرگان صادرات و تولید آلومینیوم در سراسر جهان آشنا شوند و حضور تاجران ایرانی در این رویداد ها، قطعا تاثیر چشمگیری در صادرات آلومینیوم به ترکیه خواهد داشت. بازدید از این نمایشگاه، به ما دید خوبی برای توسعه کارمان داد و در طی این سفر تلاش کردیم با انواع ماشین آلات نجاری و البته با بازار مصرف آلومینیوم در ترکیه بیشتر آشنا شویم. به شما توصیه می کنم که شرکت در نمایشگاه های خارجی را به هیچ عنوان از دست ندهید. زیرا بهترین فرصت آشنایی با کشورهای مختلف، همین نمایشگاه ها است و شما می توانید شرکای تجاری زیادی از این طریق بدست آورید.
روی هر سال کلیک کنید
فعالیت داخلی |
---|
شروع مسیر رشد و پیشرفت در سال 1374 ( مشاهده بیشتر کلیک کنید ) |
فعالیت داخلی |
---|
تولیدتابلو گرین برد یا همان ( تخته سیاه) قدیمی خودمان در سال 1376 ( جهت مشاهده کلیک کنید ) |
گسترش دامنه فروش در شهر های دیگر ایران در سال 1376 ( جهت مشاهده کلیک کنید ) |