گزارشی از سفر به آلمان
در انتخاب مقاصد سفر، کم کم از سمت شرق و مرکز اروپا، به نقاط غربی تر یعنی کشور آلمان رسیدیم. گشت و گذار در آلمان را در شهر درسدن آغاز کردیم و بعد از گذر از برلین، به هامبورگ رسیدیم.
شهر درسدن
شهر درسدن در شرقی ترین ایالت آلمان یعنی زاکسن است قرار دارد. شهر درسدن، در زمان جنگ سرد، بخشی از آلمان شرقی به شمار می رفته و در ساختمان های این شهر، تاثیر حکومت کومونیستی و فرهنگ شرقی اروپا به چشم می خورد.
درسدن به آسیب هایی که در جنگ جهانی بر آن وارد شد مشهور است. در حملات هوایی مشترک آمریکا و بریتانیا، به این شهر، در طی 3 روز، چیزی حدود 70 هزار نفر کشته شدند در حالی که هیچ مرکز مهم نظامی در این شهر وجود نداشت.
ایالت زاکسن، محل تولد مارتین لوتر و به عبارتی مکان تولد نوع جدیدی از دین مسیحیت درآن زمان، یعنی مسیحیت پروتستان بوده است. مارتین لوتر یک کشیش مسیحی بود که به شدت به مقابله با افکار افراطی مسیحیت آن زمان پرداخت و انجیل را به آلمانی ترجمه و آن را به نوعی دیگر تفسیر کرد.
آلمان کشوری با فرهنگ و هنر بسیار غنی است که افراد تاثیر گذار زیادی را در خود پرورش داده است. بهترین دانشمندان، فیلسوفان، باستان شناسان و شاعران در این کشور رشد یافته اند.
شهر برلین
برلین بزرگترین شهر اروپا (از نظر جمعیت و وسعت)، در شمال ایالت زاکسن، و در بخش شرقی آلمان قرار گرفته است. برلین که اکنون چیزی حدود ۳٬۶۷۱٬۰۰۰، نفر جمعیت دارد در طول تاریخ دفعات زیادی به عنوان پایتخت بوده است. این شهر مهم، پس از پایان جنگ دوم جهانی بین بلوک شرق و غرب، به دو بخش، تقسیم شد و دیوار معروف برلین، برای جدا کردن مرز آلمان شرقی و غربی ساخته شد. بیش از صد نفر در دوران جنگ سرد، در پای این دیوار کشته شده اند. بعضی از آنها قصد فرار داشتند، بعضی نگهبان بودند و اتفاقی کشته شدند و عده ای هم اصلا قصد فرار نداشته اند.
مسئله این جا بود که مردم آلمان شرقی نه تنها آزادی عقیده نداشتند، بلکه از سطح رفاه به مراتب کمتری نسبت به آلمانیان غربی برخوردار بودند. چنانچه امروزه هم شاهد این هستیم که اکثر کارخانجات و مناطق صنعتی در غرب آلمان است. حتی با وجود تلاش زیاد دولت برای از بین بردن تضاد، دستمزد کارمندان شرق آلمان از بخش غربی این کشور کمتر است.
با روی کارآمدن گورباچف، تنش میان بلوک غرب و شرق کمتر شد و مقدمات ارتباط بین دو آلمان فراهم شد. مردم این دو منطقه از مجارستان به اتریش و بالعکس می رفتند تا بتوانند به آلمان برسند و عزیزانشان را در آلمان دیگر ببینند. سر انجام با استعفای رییس جمهور آلمان شرقی و آزاد شدن دریافت ویزا برای آلمان غربی، مردم آلمان شرقی به سمت مرز هجوم بردند. در ابتدای کار، فقط دریافت ویزا از آلمان غربی مجاز بود اما به محض این که ساکنان آلمان شرقی به آن طرف مرز رسیدند، دیوار را خراب کردند و پس از تلاش بسیار سر انجام، دو آلمان یکی شد.
مردم و حکومت دو آلمان، به صورت متحد خواستار یکی شدن آلمان بودند، بنابراین در مجامع جهانی حاضر شدند و در مقابل روسیه و انگلستان و آمریکا، خواهان اتحاد دو آلمان شدند.
شهر هامبورگ
پس از گذر از برلین و چرخش به غرب، به هامبورگ که دومین شهر بزرگ آلمان است، رسیدیم. بندر هامبورگ، به دروازه آلمان شهرت دارد و سومین بندر بزرگ اروپاست. وسعت این بندر ۷۳۹۹ هکتار است که فعالیت اقتصادی زیادی در آن انجام می شود. هامبورگ بزرگترین شهرک انباری جهان را برای نگه داری کالا های وارد شده در خود جای داده است.
این سفر، به ما اطلاعات زیادی در مورد تاریخ پر فراز و نشیب آلمان داد. چیزی که در بین آلمانی ها دیدیم، کار و تلاش زیاد برای رسیدن به هدف و اتحاد آنها در این مسیر بود. مردم آلمان و حکومت، همگی خواهان رفاه بیشتر هستند و برای رسیدن به آن، به قوانین احترام می گذارند.
روی هر سال کلیک کنید
فعالیت داخلی |
---|
شروع مسیر رشد و پیشرفت در سال 1374 ( مشاهده بیشتر کلیک کنید ) |
فعالیت داخلی |
---|
تولیدتابلو گرین برد یا همان ( تخته سیاه) قدیمی خودمان در سال 1376 ( جهت مشاهده کلیک کنید ) |
گسترش دامنه فروش در شهر های دیگر ایران در سال 1376 ( جهت مشاهده کلیک کنید ) |