موفقیت در طراحی و ساخت میزنور برای چاپخانه های کشور
از همان ابتدای شروع کارم، در سال 74 دوست داشتم محصولی که می فروشم را با بهترین کیفیت عرضه کنم. می خواستم این محصولات استحکام کافی داشته باشند و مشتری از آنها رضایت کامل داشته باشد. همینطور برندم را گسترش دهم و در بازار به عنوان رقیبی بزرگ مطرح کنم.
بنابراین در سالهای اولیه تولید، تلاش می کردیم فعالیت های مرتبط با تحقیق و توسعه انجام بدهیم اما به طور رسمی نبود. و فعالیتمان بیشتر به این شکل بود که، افراد متخصص را در کارگاه استخدام می کردیم تا به کارکنان آموزش دهیم. یا هم در بازدید های دوباره ای که از آموزشگاه های مشتری، داشتیم از آنها درباره محصولاتمان می پرسیدیم. این نظر سنجی ها به ما کمک می کرد نیاز مشتری را بهتر درک کنیم و طبق آن محصولمان را عرضه کنیم. اما این برایمان کافی نبود.
در سال 82 تصمیم گرفتم عده ای از کارکنان متخصص تولید را برای کار در بخش تحقیق و توسعه انتخاب کنم. و هدفم هم راه اندازی رسمی این بخش بود. واحد تحقیق و توسعه، بخشی از هر واحد تولیدی است که وظایف مختلفی به عهده دارد. مانند: درک نیازهای بازار، بهینه سازی فرآیند های توسعه محصول و به کارگیری تکنولوژی و نوآوری برای رسیدن به یک محصول بهینه و استاندارد.
پرسنل تلاشگر، در این بخش، سعی می کردند نیاز مشتری را به خوبی بشناسند، و بر اساس نیاز بازار هدف و جدید ترین دستاورد ها، طراحی لازم را انجام دهند. با تلاش و کمک همین تیم بود که توانستیم شیوه ساخت محصولات جدید را بشناسیم و ساخت آن ها را شروع کنیم.
از آشنایانی که در کار چاپخانه فعالیت داشتند به ما خبر رسید که میز نور، یکی از لوازمی است که چاپخانه ها به آن نیاز فراوانی دارند. و سفارش تولید این تجهیزات را به ما دادند. و میز نور یک ابزار کنترلی برایشان محسوب می شد و با استفاده از میز نور در چاپخانه ها می توانستند تفاوت لحظه به لحظه چاپ را ببینند.
دست به کار شدیم. مدتها تحقیقات کردیم و از نمونه های ساخته شده و طرح های خارجی، الگو برداری و نمونه برداری کردیم. از کسانی که در کار ساخت میز نور فعالیت می کردند کمک خواستیم و از آنها آموزش دیدیم تا در پایان به محصول نهایی رسیدیم. مشتریان ما میز نور را استفاده می کردند و از آن راضی بودند و با این رضایت ما را به همکارانشان هم توصیه می کردند.
در آن زمان، ما، مشتاق یادگیری و تجربه های جدید بودیم، می خواستیم ساختن محصولات مختلف را امتحان کنیم و با بازار متنوع تری کار کنیم. هر چقدر که بازارمان را گسترش می دادیم به نفعمان بود. خیلی ها در آن زمان ما را می شناختند اما ارتباطات جدید همیشه باعث پیشرفت می شد.
از طریق همین تجربه ها و ارتباطات گسترده بود که توانستم سود آورترین کسب و کار را برای خودم شناسایی کنم. زمانی که تجربه کار در بازار های گوناگون را داشته باشید، می توانید در زمان درست، بهترین بازار را برای فعالیت انتخاب کنید. نکته جالب در مورد این کار این است که در این راه با افراد گوناگونی ارتباط پیدا می-کنید که در آینده ممکن است به شما کمک زیادی بکنند.
مهم ترین راه برای پیدا کردن کار در سراسر دنیا، پیدا کردن آن از طریق دوستان و آشنایان است. بعضی وقتها ممکن است بهترین فرد در کاری نباشید اما چون شما را از قبل می شناسند، انتخابتان می کنند.
توصیه من به جوانانی که می خواهند مسیر شغلی شان را انتخاب کنند این است که اول یک حوزه کاری برای خودتان تعیین کنید: مثلا صادرات و تجارت بین الملل. سپس به دنبال مشاغل مرتبط با آن بگردید. بعضی وقتها ممکن است ندانید کدام کار را بیشتر از همه دوست دارید، در این صورت باید از افراد با تجربه در این مسیر کمک بگیرید. می توانید با این افراد در شبکه های اجتماعی مانند: لینکدین ارتباط بگیرید و پستهایشان را دنبال کنید. آنها در این پستها تجربه هایشان را به اشتراک می گذارند.
در گذشته که ارتباطات به گستردگی حالا نبود، در ابتدای کارمان، مجبور بودیم برای ارتباط گرفتن با این اشخاص در نمایشگاه ها شرکت کنیم. گاهی به تهران می رفتیم در سالهای بعدی به خارج از کشور رفتیم تا با همتایان خارجی ارتباط بگیریم. اما اکنون فقط با چند حرکت در گوشی، می توانید در اتاق های گفتگو کلاب هاوس، از افراد مشهور سوال بپرسید. این فرصت ها، بهترین فرصت برای ارتباط گیری و شبکه سازی است. شاید شبکه سازی نیاز به زمان طولانی برای ایجاد ارتباط با دیگران داشته باشد اما نتیجه آن قطعا فوق العاده خواهد بود.
روی هر سال کلیک کنید
فعالیت داخلی |
---|
شروع مسیر رشد و پیشرفت در سال 1374 ( مشاهده بیشتر کلیک کنید ) |
فعالیت داخلی |
---|
تولیدتابلو گرین برد یا همان ( تخته سیاه) قدیمی خودمان در سال 1376 ( جهت مشاهده کلیک کنید ) |
گسترش دامنه فروش در شهر های دیگر ایران در سال 1376 ( جهت مشاهده کلیک کنید ) |